Geen paasvuur

De natuur is zo droog (www.natuurbrandrisico.nl) dat we van de gemeente een stookverbod voor ons paasvuur hebben gekregen. Het paasvuur ’s avonds gaat dan ook niet door!

In plaats daarvan hebben we wel wat leuks voor de kinderen bedacht. Zoals jullie waarschijnlijk weten zijn langs de Nieuwelaan nieuwe boompjes geplant en deze hebben allemaal water nodig. Daarom willen we in plaats van de tractor te gebruiken om met de kinderen hout te gaan halen, nu de tractor gebruiken om met de kinderen water te gaan geven aan de bomen. Nog steeds om 13:30 zal Gideon bij de Schaapskooi de grote kar achter de tractor koppelen en met jong en oud en een waterbak een rit langs de Nieuwelaan maken om de bomen water te geven.

We willen aan alle kinderen die komen vragen om zelf een emmertje of gieter mee te nemen!

We verwachten rond 15:30-16:00 af te ronden. Voor de jongeren en ouderen die dat leuk vinden sluiten we dan de dag af bij de Schaapskooi. Wij zullen voor koffie, thee en limonade zorgen. Mochten jullie hierbij voor de gezelligheid een biertje of wijntje willen drinken, wil ik vragen of jullie dat zelf meenemen. Wij kunnen niet inschatten hoeven mensen er komen en dus ook niet passend boodschappen doen.

Ook de Groevenbekers die er niet ’s middags bij waren, zijn van harte uitgenodigd om aan het einde van de middag gezellig aan te sluiten! Rond 17:00-17:30 willen we de dag afronden en kan iedereen zelf in het eigen huis aan de paasmaaltijd.

Met vriendelijke groet, Erik van Leeuwen

Reacties zijn gesloten.